FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Her på siden kan du læse de mest stillede spørgsmål og svar i Ringsted Biludlejning.

 • Hvad er reduceret selvrisiko?

  Selvrisikoen på kr. 5000.- kan i de fleste tilfælde gøres mindre mod betaling. Ved at tegne en selvrisikodækning på kr. 95,- pr. lejedag kan selvrisikoen sænkes til kr. 0,-

  Prisen kan dog variere afhængigt af typen af det lejede køretøj og lejeperioden.

 • Hvad med brændstof?

  Bilen er som udgangspunkt fyldt op ved afhentning, og bilen skal altid returneres med fuld tank. Vær opmærksom på at vi opkræver gebyr såfremt bilen ikke har fuld tank ved returnering.

 • Må man ryge i bilen?

  Nej. Rygning er forbudt i alle biler

  Der tages et gebyr på kr. 500,- for en ekstra rengøring og lugtrensning på grund af rygning. Beløbet vil blive tilføjet regning.

 • Hvor afleveres nøglen når lejeperioden er slut?

  Bilens nøgler skal altid lægges i nøgleindkastet til venstre for kontors dør.

 • Kan jeg leje bil lørdag og søndag?

  Ja, afhentning kan i princippet ske på alle dage og på de fleste tidspunkter af døgnet. Det kræver dog en særlig aftale. Hvis bilen afhentes udenfor normal åbningstid, skal kontrakten altid skal være lavet på forhånd.

 • Kan bilen afleveres udenfor kontorets åbningstid?

  Ja, returnering af bilen kan ske når som helst. Afleveres bilen udenfor åbningstid er det en god ide at notere kilometerstand og lignende til eget brug

 • Hvor kan jeg parkere, når jeg lejer?

  Ringsted Biludlejning har flere parkeringenpladser i gården på vores adresse på Møllevej 2, 4100 Ringsted.

 • Hvad hvis jeg har haft en skade i det lejede køretøj?

  Alle skader skal omgående meldes til Ringsted Biludlejning. Lejer hæfter for skader iht. den indgåede lejeaftale.

  Udenfor normal åbningstid kan Ringsted Biludlejning også kontaktes tlf. 58 52 33 65. Det er vigtigt, at lejer skaffer navn og registeringsnummer på en evt. modpart i en skadesag.

 • Hvordan skal jeg betale for lejen?

  Ved leje af bilen skal der betales et depositum på minimum 1200,00 kr. – senest ved afhentning af lejebilen. Depositum og leje betales med betalingskort.

 • Må jeg køre til udlandet i lejebilen?

  Ja, det er ikke noget problem. Du skal dog have påført skriftlig tilladelse på kontrakten, og det skal på forhånd aftales med kontoret. For priser ved udlandskørsel kontakt kontoret i åbningstiden.

 • Jeg er under 23 år og har haft kørekort i under 1 år, kan jeg leje bil?

  Lejebetingelserne kræver, at du er over 23 år og har haft kørekort i mere end 1 år. Der kan i særlige tilfælde gøres undtagelser for dette, men det kræver skriftlig tilladelse fra Ringsted Biludlejning.

 • Er der andre en lejer, der må føre bilen?

  Nej. Vores lejebetingelser kræver, at en evt. anden chauffør er påført kontrakten og kan fremvise gyldigt kørekort.

 • Må man have hund eller kat med i bilen?

  Ja, men det kræver en skriftlige aftale. Der tages i nogle tilfælde et gebyr på kr. 500,- for en ekstra rengøring og lugtrensning på grund af dyr i bilen. Beløbet vil blive tilføjet regning.

 • Kan jeg leje en bil med træk?

  Ja, vi har en minibus og varebil med træk. Det er vigtigt, at du oplyser ved bestilling at der ønskes et køretøj med træk. Ved bestilling skal du huske at det ligeledes er vigtigt for os at vide hvor stor en trailer eller campingvogn, som du skal trække. Der afregnes et separat tillæg på kr. 50 pr dag for benyttelse af trækket.

  Det skal påføres kontrakten, at trækket benyttes i udlejningsperiode ellers dækker forsikringen ikke.

 • Hvad gør jeg, hvis jeg får en parkeringsafgift?

  Lejer betaler selv alle bøder og parkeringsafgifter. Hvis bøder og afgifter ikke betales direkte af lejer, opkræver Ringsted Biludlejning et administrationsgebyr på kr. 200,- iht. lejeaftalen for at behandle disse.

 • Hvad hvis jeg punkterer i bilen eller glemmer at slukke lyset?

  Der er enten reservehjul eller nød kit i alle vores udlejningsbiler. Det er lejer selv der skal skifte hjul eller benytter nødkittet til at lappe og pumpe dækket. Glemmes at slukke lyset eller smækkes nøglen inde i bilen er der også tale om en selvforskyldte fejl, som de påhviler lejeren at løse for egen regning.

 • Hvad sker der, hvis bilen får driftstop?

  Hvis bilen har et driftstop i lejeperioden kontaktes Ringsted Biludlejning på tlf. 58 52 33 65.