Booking 58 52 33 65 - Udlejning hele ugen!

Skal du på genbrug?

Hent vores skema og kør dit affald gratis.

Gratis aflevering af privat affald med en lejebil.

Det er stadig gratis, at bruge en bil fra Ringsted Biludlejning til at aflevere privat affald på en af landets genbrugspladser. Men det er desværre blevet lidt mere besværligt. Læs her, hvordan du skal forholde dig for at slippe for en kedelig ekstra regning.

Fra 1. april 2012 har bl.a. selskaberne AffaldPlus, der dækker seks kommuner på Vest- og Sydsjælland og KARA/NOVEREN, er dækker fem kommuner på Syd- og Nordvestsjælland, har indført et gebyr på kr. 149, -, som skal betales hver gang en virksomhed afleverer affald på genbrugspladsen.

Men hvis du afleverer privat affald i en lejebil fra Ringsted Biludlejning, skal du udfylde et skema for at slippe for gebyret.

Du kan hente skemaet og printe det ud her.

Affaldsskemaet kan også fås hos medarbejderne på din lokale genbrugsplads. Både AffaldPlus og KARA/NOVEREN opkræver betalingen via nummerpladeaflæsning. Dvs. at systemet automatisk registrerer alle lejebilers besøg på genbrugspladserne. Hvis du glemmer at udfylde skemaet om dit private affald, vil du få tilsendt en faktura for dit besøg på genbrugspladsen.

AffaldPlus er affaldsselskab for følgende seks kommuner:

Faxe Kommune

Næstved Kommune

Ringsted Kommune

Slagelse Kommune

Sorø Kommune

Vordingborg Kommune

Affaldsselskabet KARA/NOVEREN driver genbrugspladserne i følgende fem kommuner:

Kalundborg Kommune

Roskilde Kommune

Lejre Kommune

Køge Kommune

Stevns Kommune

Hos KARA/NOVEREN er det også mulig, at undgå en afgift på kr. 150. Det kræver at man henvender sig til genbrugspladsens personale eller sender en mail til genbrug@karanoveren.dk med navn og lejebilens nummerplade.

ZOO

Besøg dyrene i Zoologisk have København

Læs mere

DOMKIRKEN

Se den unikke domkirke i Roskilde

Besøg Domkirken

DRAGSHOLM

Slottet hvor fortid, nutid og fremtid mødes.

Besøg Dragsholm

Sommerland Sj.

En sjov dag i Sommerland Sjælland.

Læs mere